Sztárok

Popsztár nyeri a táncos műsort?

Amerikában évek óta nagy sikerrel fut a Dancing with the Stars című műsor, amelynek a magyar verziója nálunk is már a harmadik szériáját éli.

Idén nagyon úgy tűnik, hogy az ’N Sync nevű popcsapatból ismert Lance Bass és partnere, Lacey Schwimmer állhatnak majd fel a dobogó tetejére, ugyanis elképesztő mennyiségű szavazatot kapnak hétről hétre. Lance a banda feloszlása után színészi karrierbe kezdett, de csak néhány kisebb szerepet kapott . Akkor került újra címlapokra, mikor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy férfi modellel él együtt.

Önéletrajzi könyvét százezrek vásárolták meg, és úgy tűnik, a népszerűsége még mindig töretlen. Azt be kell vallani, Lance-től nem áll messze a tánc, hiszen már az ’N Syncbe is a mozgása miatt került be, énekelni ott leginkább Justin Timberlake tudott.

A széria indulásakor mindenki úgy gondolta, hogy Toni Braxton (többszörös Grammy-díjas énekesnő) nyeri majd a versenyt, ám ügyetlenkedése miatt hamar kiesett a mezőnyből. Lance és Lacey hihetetlen energiával készülnek a versenyekre, és minden héten elvarázsolják a közönséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top