Sztárok

A Szombat esti láz titkai

Molnár Andrea stewardess volt, Markó Robi Ausztráliában született, és ez még nem minden! Különleges titkok a Szombat esti láz háza tájáról.

Kiss Ramóna és Markó Róbert
Kiss Ramóna és Markó Róbert

Katus Attila partnere, Molnár Andrea bőrönddel jár mindenhova. Ettől a szokástól már nem szabadul, ugyanis légiutas-kísérőként dolgozott egészen augusztusig. – Nagyon szép korszak volt az életemben, mert egyrészt ott ismertem meg a páromat is, másrészt pedig olyan helyekre jutottam el, ahová nem is gondoltam volna.

Stohl András Südi Iringóval ropja, pontosan húsz éve, vagyis hatévesen kezdett el táncolni, akkor még dzsesszbalettezni. Egy sima vasárnapi tánciskolában kezdett társastáncot tanulni rockis partnerével. Iringó soha nem gondolta, hogy a táncból fog megélni, ezért közgazdászként humán menedzsment szakon végzett.

Kiss Ramóna párja, a türelmes Markó Róbert Ausztráliában született, és csak tizenegy éves korában költöztek haza Magyarországra. Robi ekkor kezdett táncolni Keleti Andrea tánciskolájában. Igazából a bátyja után ment, akit mindenben utánozott. Robi még ma is sokszor visszavágyik Ausztráliába, mert imádja a meleget, és hogy karácsonykor egy szál nadrágban rohangásztak a fa körül. De a legjobban az ottani nyugalmat szereti.

A Szombat esti láz színésznő-specialistája, Angyal András is Markó Robi bátyjának köszönheti a táncot. Gyerekkorában ugyanis az osztálytársai hívták táncolni, akik között ott volt Robi bátyja is. András életében is nagy változást hozott a Szombat esti láz – két évvel ezelőtt ugyanis a színfalak mögött ismerte meg kedvesét, aki sminkesként dolgozik.

Forrás: RTL Klub/Reflektor
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top