Sztárok

Lüszi a magyar Britney Spears

Szombat éjjel a 13 éves Tóth Lüszi esett ki a Megasztár döntőjéből. A kislány a Mokka hétfő reggeli adásában elmondta, mit súgott a fülébe Friderikusz Sándor.

Tóth Lüszi – bár sokak nagy bánatára kiesett – lett 2008 legjobb női hangja. A Mokka hétfő reggeli adásában kicsit fáradtan, egykedvűen, kevés mosollyal az arcán válaszolgatott a műsorvezetők kérdéseire.

„Jól vagyok, megvagyok. Nem is vagyok boldog, nem is vagyok szomorú, a zsűri döntése volt. Nem voltam rosszabb, mint máskor” – mondta a kislány, amikor megkérdezték tőle, hogyan érzi magát, illetve mi volt az oka a kiesésének.

Azurák Csaba műsorvezető azt tanácsolta neki, inkább legyen boldog, hiszen fél éve még nem is gondolhatta volna, hogy ő lesz 2008 női hangja. Mégsem tűnt úgy, mintha Lüszi hatalmas sikernek könyvelné el az eredményt, hiszen egy ilyen korú gyerek számára a kiesés mégiscsak kiesés, és egyelőre még nem látja mögötte a győzelmet.

Pedig Lüszinek tényleg semmi oka a szomorúságra, hiszen a versenyzők legkeményebb kritikusa, Friderikusz Sándor szerint ő a magyar Britney Spears. Legalábbis ezt súgta Lüszi fülébe a döntő után.

Lüszit édesanyja, Tóthné Lukács Edit kísérte el a műsorba, akinek a fejében csupán egyszer fordult meg a gondolat, hogy bárcsak kiesnének. Nagyon büszke a lányára. „Nagyon erős kislány, egymást erősítettük, és rengeteget tanultunk a versenyből. Ha elölről kezdenénk, újra belevágnánk mind a ketten.”

Lüszi, aki szerint a Megasztárban nemcsak az a jó, hogy a hangját megmutathatta, hanem új barátokat is szerzett, nem hagyja abba az éneklést. Előbb azonban lovasvilágkupára megy, és végre találkozik a barátnőivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top