Sztárok

Izzadva próbált a színésznő

Mikulás napja idén Gubás Gabinak is sok izgalmat tartogat. Kisfia, a másfél éves Attila születése óta most először játszik főszerepet a színésznő.

December 6-án mutatják be Pálfy Zsolt Csigalétra című mesedarabját, amelyet a Játékszínben tekinthetnek meg a nézők. „Nagyon várom már a bemutatót, és persze nagyon izgulok. A történet egy létrafiú és egy csigalány barátságát meséli el” – mondta a színésznő.

A családi meseelőadásban élő zenét hallhatnak a nézők. „Élvezem, hogy élő zenei kíséretet kapunk, és mi is élőben énekelhetünk. A hirtelen jött hideg mindannyiunk szervezetét megviselte, a zenészek közül szinte mindenki megfázott. Partnerem, Pálfy Zsolt is nagyon csúnyán köhögni kezdett. Egy hétvégi day spa élmény után tudtam, hogy ez a megoldás mindenki bajára. Az infraszaunában lévő Himalája sótéglák tisztítják a légutakat, keresve sem találnánk jobb helyet éneklésre.

Fotó: Talabér Tamás
Fotó: Talabér Tamás

A kollégáim kicsit megdöbbentek, mikor közöltem, hogy a délelőtti próbát a Vanilla Day Spában tartjuk. Nem vettek komolyan, azt hitték, csak húzom őket. Amikor megérkeztünk, pillanatok alatt bent voltak a szaunában, párt percen belül pedig már mindenki vigyorgott.

Én pedig bevittem a szövegkönyveket, és – mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon – elkezdtük a próbát. Életem legjobb próbája volt. A szöveget mindenki tudta, a dalok csodálatosan szóltak. Nehéz volt elhinni, hogy ugyanezek az emberek reggel még beszélni is alig tudtak” – mesélte a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top