Sztárok

Katus Attila nem bízza el magát

Attila és táncpartnere a Szombat esti láz múlt heti adásában, a harmadik széria történetében először, maximális pontszámot kapott.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

A sportember elmondta, már a forgatások előtt rengeteget készültek, próbáltak szorgalmasan gyakorolni, ám a zenék hiányában úgy érzi, mindenki egyenlő eséllyel indult a versenyben.
– Abból sem származott előnyöm, hogy aktívan sportolok, sőt inkább hátrány, hiszen a beidegződött mozdulatokat teljesen újakra kellett cserélnem.

Ennek ellenére a zsűri a páros produkcióját értékelte a legjobbra, az elérhető maximális pontszámot kapták. Attila elmondta, nem bízza el magát az eredmény miatt, hiszen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban ők a legjobbak:

– Lehet, hogy a jövő heti táncok majd egy másik párosnak mennek jobban! Másfelől én vagyok talán a legkevésbé ismert a versenyzők közül. Mivel a nézők szavazata is mérvadó, ez sokat számít – tette hozzá.

Attila bizakodó, ígérete szerint mindent beleadnak, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, és méltó módon szerepelhessenek a következő megmérettetésen.

(Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top