Sztárok

Nicole hüllőt is vacsorázott

Nicole Kidman nem ódzkodik az új ízektől. Az Ausztrália című film forgatásán a legkülönfélébb "csemegéket" szolgálták fel neki, amelyeket a színésznő minden teketóriázás nélkül meg is kóstolt.

„Ettem kenguruhúst és leguánt is, ami nagyon, nagyon finom volt. Most már tényleg vérbeli ausztrál vagyok” – mondta a 41 éves színésznő. És milyen a leguánhús pontosan? „Semmiképp sem hasonlít a marhára, egy kicsit olyan, mint a csirkehús.”

Kidman a filmben egy olyan asszonyt játszik, aki az 1940-es években megvesz egy rossz állapotban lévő gazdaságot az ausztrál vadon kellős közepén. „A forróság és az erős napsütés miatt a forgatás első három napján nem voltam benne biztos, hogy túlélem ezt az egészet” – mondta Nicole, aki bár ausztrál származású, Sydney-ben született és nevelkedett.

A színésznő végül nemcsak megszokta, hanem meg is szerette az ausztrál vadont. „Van valami ott a semmi közepén a levegőben, a naplementében, valami különleges a földben és az emberekben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top