Sztárok

Anikóék vidéki ünnepe

Marsi Anikóék lázasan készülnek az ünnepekre. A műsorvezető és kisfia már nagyon várta a karácsonyi vásárt, hogy vidáman kalandozhassanak az apró, mesebeli csecsebecsék között.

Anikó ilyenkor még jobban szereti a vidék hangulatát, és biztos benne, hogy életük egyik legjobb döntése volt a nagyvárosi életet a Balaton-parti nyugalomra cserélni.
Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis a kis Vilmos a kedves mikulások, angyalkák mellett inkább autókat akasztana a karácsonyfára.
Anikóék már nem lepik meg a helyieket jelenlétükkel, az elmúlt évek alatt szinte minden boltost megismertek, és barátságok is születtek. Az sem meglepő, ha egy-egy séta alatt az üres kosaruk megtelik ajándékokkal.
– Tavaly is kaptam koszorút. Nekünk is fel kell kötnünk a nadrágunkat, mert nyilván mi is akarunk egy kis aprósággal kedveskedni.
Anikót a jövő év elején még láthatjuk, de utána hosszabb időre visszavonul a kamerák elől. Még az is lehet, hogy a gyermekáldás mellett a karrierjében is fordulópont következik be, és új szerepbe kezd.
– Néha feltámad bennem a vágy. Lehet, hogy nem lenne rossz háztartásbelinek lenni, de miután ezt még sosem csináltam, nem merem ezt mondani, mert lehet, hogy elkezdeném magam kellemetlenül érezni egy idő után.
Anikó már a negyedik hónapban jár, azt egyelőre nem tudják, hogy milyen nemű lesz a kicsi, de az időzítés tökéletesre sikerült.

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top