Sztárok

Veszélyben a Szombat esti láz

Nem érkezett meg a repülőgép a Szombat esti láz zsűritagjáért Franciaországba.

Egy fapados légitársaság nyolcvan magyart hagyott ott Franciaországban, köztük a Szombat esti láz zsűritagját. Zsámboki Marcell vasárnap utazott el Párizsba, hogy a francia főváros nevezetességeiben gyönyörködjön, és belekóstoljon a francia kultúrába. Az utazást eredetileg négy napra tervezte, de önhibáján kívül kénytelen tovább maradni.

– Szerda délután három órakor indult volna a gépünk Budapestre. Az időpontot először este hat-hét órára módosították, és nemrég derült ki, hogy egyáltalán nincs repülőgép, amely hazavinne minket. A légitársaság hírzárlatot rendelt el, nem hajlandóak megmondani, miért ragadtunk itt.

A tanácstalan utasokon a helyiek sem segítenek, a reptéren a francia dolgozók nem beszélnek más nyelven, és csak széttárt karokkal fogadják a záporozó kérdéseket. Mindenki próbál taxit fogni, autót bérelni és szállást találni, de még az internet sem elérhető a Párizs melletti Beaovais repülőterén.

– Nem tudom, hogy jutunk haza, a testvéremet kértem meg, hogy interneten keressen nekünk szállást éjszakára. Vannak itt kisgyerekes családok is, nagyon nagy a fejetlenség. Valahogy vissza kell jutnunk Párizsba, de még fogalmunk sincs, mikor és hogyan tudunk visszamenni Budapestre. Remélem, a szombati adásra azért már otthon lehetek – tette hozzá Marcell.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top