Sztárok

Anita “kiscsillagokkal” erősít

Sárközi Anita felkarolta a Csillag születik című műsor két versenyzőjét, és különleges meglepetéssel készült számukra: a jubileumi koncertjén ők ketten is felléphetnek.

Janicsák Veronika, és Kocsis Tibor „melegíti” be a közönséget Anita keddi koncertjén.

– Néztem az RTL Klub műsorát, és láttam, hogy ez a két fiatal nagyon tehetséges- mondta Anita. – Veronikával már többször volt szerencsém együtt fellépni, de úgy gondoltam, hogy a nagy koncertemre is elhívom őket. Mivel az egész este egy kicsit időutazás – pontosan húsz éve énekelek színpadon-, ezért arra kértem őket, hogy a nyolcvanas évek slágereiből adjanak elő néhányat. Azt látom, hogy a műsor után nem nagyon foglalkoztak velük, pedig megérdemelnék.

A koncerten még egy meglepetés vendég fellép. Falusi Mariann szintén fellépett az 1988-as fesztiválon, melyet Anita megnyert. Azóta is nagyon jó barátnők, és a jubileumi albumon énekelnek is egy duettet „Ha újrakezdenénk” címmel.

Az énekesnőt nagy örömmel töltötte el, hogy alig néhány nap alatt az összes jegy elkelt az előadásra, és már a pótszékek is régen gazdára találtak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top