Sztárok

Friderikusz teregeti a szennyest

Semmi sem lehetett volna jobb reklám Friderikusz Sándor új könyvéhez, mint azok a szócsaták, melyek a napilapokban repkedtek az elmúlt napokban.

Friderikusz nem rettent vissza attól, hogy néhány kollégájáról leírja az őszinte véleményét. Pálffy Istvánról azt állítja, hogy munkaidőben rendszeresen a pohár fenekére nézett, és ittas állapotban vezette a műsorokat, Fábry Sándorról pedig azt írja, hogy felakasztással fenyegette.

A tévés két jogásszal nézette át a kész kéziratot, így nem fél attól, hogy perek sora várna rá. Bevallása szerint nem szándékkal időzítette a kötet megjelenését a Megasztár idejére, egyszerűen mostanra jutott annyi ideje, hogy foglalkozzon a könyvvel.

Nem nehéz megjósolni, hogy az önéletrajz napokon belül az eladási listák élére kerül, és komoly konkurencia lesz a másik neves újságíró, Fiala János könyvének.

Friderikusz természetesen nem csak az egykori kollégákról ír, hanem őszintén (?) vall gyermekkoráról, a szüleiről, és arról is, hogy miért él magányosan.

 

Fotó: friderikusz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top