Sztárok

Férfiak párbaja a döntőben

A Szombat esti lázban már a döntőbe jutásért táncoltak a párok. A Kiss Ramóna–Markó Róbert-, a Katus Attila–Molnár Andrea-, illetve a Stohl András–Südi Iringó-páros slowfoxban és paso dobléban mérte össze egyre pallérozottabb tánctudását.

Ugyan a zsűri szigorúbb volt, mint a múlt héten, a nézők fantasztikus produkciókat láthattak. Az ítészek – Pálinkó Lujza, Zsámboki Marcell, Medveczky Ilona és Böhm György – sorrendje alapján Stohl Andrásék végeztek az első helyen, őket Katus Attiláék, majd Kiss Ramónáék követték. Ezúttal a nézők is megerősítették a zsűri sorrendjét, így Ramóna és partnere lettek a Szombat esti láz bronzérmesei.

A jövő heti döntőben két úriember, Stohl András és Katus Attila különleges párbaját láthatjuk. A segítőik Südi Iringó és Molnár Andrea lesznek. A december 20-i gálán a korábbi évadok győzteseivel is szembeszállnak majd, amikor is kiderül, 2008-ban melyik páros lesz a parkett ördöge!

Forrás: RTL Klub
Fotók: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top