Sztárok

Scarlett pezsgő és kaviár nélkül nyaral

Scarlett Johansson harmadik alkalommal forgatott Woody Allennel. A színésznő a Vicky Cristina Barcelona című film kapcsán a nyaralásról és a szerelemről is beszélt.

Scarlett Johansson a német Gala magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy szívesen utazik nyaralni a barátnőivel, de ilyenkor szó sincs pezsgőről, kaviárról és személyzetről. „Keresztül-kasul utazgatunk, és olyan jól érezzük magunkat, ahogy csak tudjuk. A legtöbb barátomnak semmi köze a filmhez vagy a színházhoz. Ilyenkor én is teljesen felfrissülök a közelükben, ráadásul ők mindig visszahúznak, ha kicsit elszállnék. Számukra én nem a filmsztár Scarlett Johansson vagyok, hanem egyszerűen Scarlett.”

A színésznő elmondta, hogy sokan azt gondolják, izzott a levegő közte, Penélope Cruz és Javier Bardem között a film legforróbb jelenetének forgatásán. „Az egész inkább vicces volt, hiszen közel hatvan stábtag vett körbe minket. Volt, aki figyelt, de volt olyan is, aki épp szalámis szendvicset falatozott. Igazából senkit nem érdekelt a dolog.”

Scarlett elmondta azt is, hogy összességében tisztában van vele, mit akar elérni az életben. „A saját lábamon állok, saját jövedelmem van, meg tudom oldani a problémáimat. Úgy érzem, felnőttem, és nagyon jól érzem magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top