Sztárok

Nóra megszerette Milánt

Ördög Nóra a karácsony közeledtével a sérült gyermekek napjait teszi szebbé. Az RTL Klub műsorvezető-szerkesztője egy ruházati cég jótékonysági hetének keretében téli és terápiákhoz szükséges ruhákat adott át a rászoruló kicsiknek és szüleiknek.

Szinte el sem akarták engedni a pici gyermekek Nórát a közös játék után.

– Nagyon profi az egész csapat! Ezen a professzionális környezetet éppúgy értem, mint az elhivatott gondozókat, szakembereket. Örültem, hogy bepillanthattam a „Gézengúzok” mindennapjaiba: a játékba éppúgy, mint a gyógyítómunkába. Nagy élmény volt például játszani kicsit a csoportszobában. Megismertem egy kisfiút, Milánt. Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt! Érzékeny, kedves gyerek, akivel az ott töltött idő alatt is kialakult közöttünk a bizalom, és akivel olyan szívesen játszottam, beszélgettem volna még! – nyilatkozta Ördög Nóra.

A Gézengúz Alapítvány már 18 éve áldozatos munkát végez születési károsult csecsemőkért, kisgyermekekért és családjukért: gyógypedagógiai fejlesztés keretében vállalja a mozgáskorlátozott, mentálisan és halmozottan sérült gyermekek tanítását a szülők aktív közreműködésével is. A Cseppek Házában, az alapítvány európai színvonalú oktatási és módszertani gyermekrehabilitációs központjában találkozott Ördög Nóra az itt kezelt kis betegekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top