Sztárok

Anastacia idén nem ajándékoz

Az énekesnő szeretné felhívni az emberek figyelmét a szerénység fontosságára a válság idején. Jó példát mutatva idén nem vesz karácsonyi ajándékot szeretteinek.

„Kellemetlenül, sőt kifejezetten rosszul érezném magam, ha ilyen válságos időszakban ajándékokra költenék. Folyamatosan azt kérdezem magamtól: tényleg olyan fontos ez az egész?” – tette fel a költői kérdést a popsztár.

– Olyan sok dolog van, amivel mosolyt lehet csalni mások arcára, és ehhez nem kell feltétlenül egy vagon pénz. A mostani krízis jó lehetőség lehet az emberek számára, hogy békével, szeretettel, türelemmel ajándékozzák meg egymást, vagy barátságosabbak legyenek egymáshoz.”

Az énekesnő igazán nem panaszkodhat, ha nem kap karácsonyi ajándékot, hiszen 2008 számos meglepetést tartogatott a számára. Megváltozott a külseje, hiszen szemműtétje óta nincs szüksége szemüvegre, amely korábban a védjegyévé vált, változtatott a zenei stílusán, és összekötötte az életét a szerelmével. Kell ennél több?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top