Sztárok

Victoria mesterien pózol

Victoria Beckham tudja, hogyan kell jól beállni, melyik a jó profilja. Nincs még egy olyan sztár, aki olyan szorosan működik együtt a fotósokkal, mint Beckhamné.

Szó sem lehet egy-egy felhőtlen mosolyról vagy felelőtlen nyelvnyújtásról, kócos frizuráról vagy rossz beállásról. Victoria Beckham számára a fotósok előtti viselkedés nem rutinos, hanem szigorú szabályok alakítják, és állandó koncentrálással jár.

Az exénekesnő egy interjúban elárulta, mi a vörös szőnyegen való tökéletes megjelenés titkos receptje: „Soha ne pózolj és válaszolj az újságírók kérdésére egyszerre. Ha így teszel, az eredmény förtelmes kép lesz. De a legfontosabb: mindig legyél önmagad. Ha széles vigyorral mosolyognék a vörös szőnyegen, az nem én lennék. Egyszerűen csak igyekszem koncentrálni.”

A képeket elnézve azonban nem ártana, ha néha az apróságokra is figyelne. Legutóbbi londoni útján a fotósok nemcsak a mozdulatait örökítették meg. Lencsevégre kapták a blúzán átütő mellbimbóját és a két számmal nagyobb cipőjét is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top