Sztárok

Lady Diana, a celeb

Hamarosan hazánkba érkezik az a kiállítás, amely Diana hercegnő életét mutatja be. A Titanic-tárlat sikere után az újabb kiállítástól hasonló eredményeket várnak a szervezők.

Igazi bravúr volt elérni, hogy a kontinensen elsőként Budapesten kerüljön bemutatásra ez az elbűvölő és megható megemlékezés. A címe Diana: a celebration, alcíme pedig Feleség, anya, hercegnő, legenda, ami tömören vázolja a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét és munkásságát. A kiállítás anyagát Diana családja, a Spencer család állította össze és indította világ körüli útra, így állítva emléket a 20. század egyik legjelentősebb női alakjának. A család a kiállításból befolyó bevételből a Dianának emléket állító alapítvány munkáját támogatja. A kiállítás londoni bemutatója után Ausztráliában és az Egyesült Államokban turnézott. Londonban 800 000, Ausztráliában és az USA-ban pedig több mint 1 000 000 látogatója volt. A kontinensen pedig elsőként Magyarországon látogatható majd ez a páratlan kiállítás. A kiállításon a látogatók egy időutazáson vehetnek részt, számos személyes használati tárgyon, ruhakölteményen, videofelvételen keresztül.

Diana: a celebration című kiállítás 2009. január 31-től a Károlyi–Csekonics-rezidencián (1088 Budapest, Múzeum utca 17.).

Forrás: RTL Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top