Sztárok

Hatvanhárom évesen vetkőzik a díva

Hollywood első számú komikája, Bette Midler sokkolta a prűd amerikaiakat, mikor legújabb show-műsorának plakátjához meztelenül állt a fényképezőgép elé.

„The showgirl must go on” címmel mutatja be estéről estére Las Vegasban a műsorát Bette Midler. A színész-énekesnő visszatért a híres Caesars Palace-ba, és fergeteges produkciót nyújt a közönségnek, a plakáttal azonban lehet, hogy túllőtt a célon. A hatvanhárom évesen is bomba formában levő művésznő testét ugyanis a fotókon mindössze egy piros boa takarja.

Egy talkshowban Bette így reagált a vádakra:

– Engem még sohasem láthattak sem filmekben, sem színpadon pucéran. Aki úgy gondolja, hogy ez a plakát ízléstelen, annak sürgősen kezelésre van szüksége. Las Vegas utcáin minden második nő miniszoknyában sétál, belőlem sem látszik több a fotón. Nem értem, miért gondolják, hogy egy hatvan fölötti színésznőnek már csak bokáig érő szoknyában szabad megjelennie. Nincs mit takargatnom, büszke vagyok az alakomra. Keményen megdolgoztam érte, hónapokig diétáztam, hogy ilyen lábaim legyenek.

A színésznő a műsorban is megmutatja tökéletes idomait, hiszen egy dal erejéig egy szál fűzőben lép színpadra – a közönség pedig az eddigi előadásokat állva ünnepelte és vastapssal díjazta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top