Sztárok

Zséda az erőszak ellen

Hazánk talán legsikeresebb énekesnője ismét bizonyított: Zséda november 5-én napvilágot látott, "Rouge" című új albuma alig több mint egy hónappal a megjelenési időpont után aranylemez lett.

A többszörös platina- és aranylemezes Zséda ismét a csúcson van: ezúttal aktuális aranylemezének slágerei repítették oda.
Zséda albumán eredeti archív felvételről hallható Domján Edit hangja, melynek felhasználására korábban még soha senki nem kapott engedélyt a jogtulajdonostól. Régi értékek és nagyon új ízek tökéletes harmóniája jött létre, olyan igazi zenei ínyencségekkel fűszerezve, mint például Malek Miklós vonós hangszerelése. Nyitás ez az album egy fiatalabb közönség, az igazi show irányába. Egyvalami azonban nem változott az évek alatt: a minőség és az igényesség, a nívó, ami Zsédenyi Adriennre mindig is jellemző volt, ami a sikerei igazi záloga.

Zséda azt is megmutatja, hogyan nyújthat segítséget a zene erejével. „Ajtók mögött” című dalával ugyanis a nők elleni erőszakra, a láthatatlan bűnözésre szeretné felhívni a figyelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top