Sztárok

Íme az év hangja!

Gyülekezet ide vagy oda, Király Viktor nyerte idén a Megasztárt, s ezzel ő lett az év hangja. A tegnap esti döntőben Dávid és Viktor párbajozott a győzelemért, és a nézők döntöttek.

A TV2 igyekezett mindent bedobni, hogy a nézőket odatapassza a képernyő elé, és míg az RTL Klubon táncoltak a sztárok, a konkurencia is felvonultatott néhány ismert arcot. Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi is beszállt a versenybe, hogy hangjukkal erősítsék a műsort.

Fekete Dávid magas hangjai csaknem kiverték a biztosítékot, és a mozgása is leginkább egy kabaréba illett volna. A musicalrajongó fiatalember az elmúlt hetek alatt akkora rajongótáborra tett szert, hogy a kislányok sikítva szavazták le az őt kritizáló zsűritagokat. Viktor kicsit küzdött a magyar nyelv akadályaival, de legalább nagyjából eltalálta a hangokat. Az est mélypontját egyértelműen a közös dalaik jelentették, amikor Viktornak fel kellett kötnie a nadrágot, hogy ne zavarja össze a mellette dalolgató Dávid.

Eszenyi Enikő a végére is tartogatott meglepetést, hiszen ezúttal a kalapja alá parókát is kölcsönzött, amelyben leginkább a hetvenes években készült csehszlovák mesejáték Hókirálynőjére emlékeztetett.

A verseny tehát véget ért, Viktor lett a király, most indulhat a harc a lemezek kiadásáért, és azért, hogy melyik ifjú énekesnek lesz több koncertje 2009-ben.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top