Sztárok

Medveczky elszámította magát

Az egykori revütáncosnő képtelen volt lakatot tenni a szájára, és állandóan panaszkodott az RTL Klub munkatársaira. A csatorna vezetői végül nemes egyszerűséggel útilaput kötöttek a díva talpára.

Ilona becsmérelte a Szombat esti láz szerkesztőit, a jelmezek tervezőjét, Náray Tamást, sőt Ördög Nórának is odamondogatott. Ahogy az illik egy ekkora művésznőhöz, természetesen újságokon keresztül nyikhajozta le a szerkesztő-műsorvezetőt, aki azonban nem akart csatázni a matrónával.

Nóra maradt, Ilona pedig nagy ívben repült. Korábban már pletykáltak olyasmit, hogy a TV2 Megasztár című műsorában örömmel látnák Medveczkyt, aki azonnal le is csapott a lehetőségre. Talán nem figyelt oda elég jól az ígéretre, vagy a hallásával lehetett valami gond, tény, hogy valóban megjelent a tehetségkutatóban, ám mindössze a közönség soraiban kapott egy széket.

Az RTL Klub a továbbiakban nem tart igényt Ilonára, de ki tudja, a TV2-n hátha újra lesz Megatánc, ahol még elmondhatja a véleményét, és sokkolhatja a műsor készítőit.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top