Sztárok

Az év legszexisebb pasijai

Minden év végén elkészülnek a férfimagazinok listái, kiderül, hogy kit szavaztak meg az olvasók a legszexisebb hölgyeknek. Ezúttal mi is készítettünk egy összesítést, ám nálunk 2008 legvonzóbb hazai pasijait láthatjátok.

Kucsera Gábor

Nyáron még az olimpia alatt drukkoltunk Gábornak, ám nem jutott dobogóra, A sztárok a fejükre estek című műsorban viszont aranyérmes lett. Mázli, hogy a műsort Afrikában vették fel, így a kajakozó heteken át félmeztelenül volt látható a képernyőn. A kétméteres sportoló miatt azok a hölgyek is bekapcsolták a tévét, akiket egy kajakverseny hidegen hagyna. Rajongói számára rossz hír, hogy Gábor szíve (és ágya) jelenleg foglalt.

 

Kinter Oszkár

A modellből műsorvezetővé avanzsált szőke fiatalemberről is mintázhattak volna szobrokat az ókori görög művészek. A sokak számára idegesítő humorral rendelkező fiatalember heteket töltött egy argentin őserdőben, bár a folytonos eső és Fekete Pákó miatt leginkább magába fordulva duzzogott a kapucnija alatt. Oszkár szépségét korábban nemzetközi kifutókon és divatfotósok előtt kamatoztatta. A legnagyobb modellekkel dolgozott együtt, de mostanság jobban vonzza a televíziózás világa.

 

Katus Attila

A Szombat esti láz legnagyobb felfedezettje. A többszörös fitneszvilágbajnok emberfeletti gyakorlással bizonyította be hétről hétre, hogy képes a legbonyolultabb koreográfiákat, tánclépéseket is elsajátítani. Szinte biztos, hogy a műsor után megsokszorozódott azoknak a lányoknak a száma, akik hozzá akarnak majd járni edzésre. Attila barátnője hűségesen járt a forgatásokra, és csak azt engedte, hogy a szemüket legeltessék a párján a hölgyek.

 

Bárdosi Sándor

A birkózó olimpikon számára több kihívást is tartogatott ez az év. Izraelben részt vett egy komoly kiképzésen, majd azzal a lendülettel ő is a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban találta magát. A táborban azonnal átvette „A FÉRFI” szerepét, és hősiesen gondoskodott a többiekről, egészen a kieséséig. Bár úgy tűnt, hogy közel került Horváth Évához, de ő hű maradt a párjához, és többször megemlítette, hogy szeretne már apává válni.

 

Csányi Sándor

A mozivászonról táncolta be magát a képernyőre. Sajnos hamar elbúcsúztattuk, és biztosra vehetjük, hogy nem lesz belőle táncos-komikus. Év végén a Kaméleon című filmmel tért vissza a mozikba, és közben már gőzerővel próbál a Madách Színházban Oroszlán Szonjával. Magánéletéről keveset árul el, de azt tudni, hogy Pokorny Liának és Erdélyi Tímeának sikerült már megszelídítenie a szigorú tekintetű macsót.

 

Király Viktor

Bár nem ő lett István, a király, a Megasztárban kiderült, hogy Linda öccsébe is szorult némi tehetség. A szerény énekes hamar a lányok kedvence lett, de ő nem használta ki az adódó lehetőségeket, és csak mosolygott a tucatszámra érkező szerelmes leveleken. Még izgalmasabbá teszi a helyzetet, hogy Viktornak van egy kiköpött mása is, hiszen Bennel ikertestvérek. Ha Lindából egyszer világsztár lesz, reméljük, hogy Viktornak is egyengeti majd az útját a hírnév felé.

 

Rippel Ferenc

Végül még egy úr, aki az RTL Klub túlélőműsorával került 2008-ban a figyelem középpontjába. Feri számára nem volt olyan bátorságpróba, amely gondot okozott volna, és csak egy hajszállal maradt le „a dzsungel királya” címről. Testvérével bejárta már a világot, többszörös rekorderek, és elképesztő ügyességgel dolgoznak a színpadokon, illetve a cirkuszok porondján. Feri szíve is foglalt, de legalább a látványával feldobta a szürke hétköznapokat.

 
Sztár.lap.hu »
Celeb.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top