Sztárok

Vince Vaughn nem fél a karácsonytól

A színész legújabb vígjátéka, a Négy karácsony hatalmas siker. A filmbeli történettel ellentétben a sztár nem akar meglógni a karácsonyi felhajtás elől. Sőt, négynél sokkal több karácsonyt szeretne együtt tölteni a szerelmével.

Vince Vaughn és Reese Witherspoon
Vince Vaughn és Reese Witherspoon

A Négy karácsony az Egyesült Államokban két héten át állt a toplista élén, és már megközelítette a százmillió dolláros bevételi határt. A film arról szól, hogyan próbál meg az ifjú pár, Vince Vaughn és Reese Witherspoon karácsonykor meglógni a családja elől, és miért kénytelen végül mégis végigjárni a rokonokat. Természetesen csupa furcsa és alig túlélhető meglepetés, dilis hozzátartozó vagy ketrecharcos kis testvér vár rájuk.

De bármit sugall is az ünnepi vígjáték, a komikus sztár nem fél a családtól. Egyre inkább úgy néz ki, hogy 2009-ben megalapítja a sajátját: a 38 éves színész végre meggyőzte szerelmét, Kyla Webert, hogy Kanadából költözzön hozzá Los Angelesbe. A karácsonyt már együtt töltik, és Kyla utána nem repül vissza északra.

– Mi az, hogy négy karácsony? Sokkal többet akarunk együtt tölteni – nyilatkozta Vince Vaughn, aki – úgy látszik – végre megtalálta azt a témát, amelyből nem akar viccet csinálni.

(IC Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top