Sztárok

Minden rendben J.Lo és Marc háza táján

A szóvivőjük szerint minden rendben a pár házasságával, és mindenféle pletykát megcáfolt, amely az utóbbi időben felmerült. Azt is elmondta, hogy Marc és Jennifer sok időt tölt együtt, és mindezt a legnagyobb béke és harmónia jegyében teszik.

A szóvivő közleményére azért volt szükség, mert az utóbbi időben elterjedt az a hír, hogy a pár elhidegült egymástól. Többen külön látták őket bulizni, ugyanabban az időben, sőt állítólag a jegygyűrűjük sem volt az ujjukon. Az igazság azonban mást mutat, hiszen Marc Anthony és Jennifer Lopez már négy éve házasok, és a legnagyobb vágyuk is teljesült, amikor megszülettek az ikerbabáik, Max és Emme.

 

A szóvivő szerint csupán kitalált történetekről van szó, hiszen nincs abban semmi rossz és elítélendő, ha a párok tagjai néha külön buliznak. Jelen esetben is ez történt, Marc a barátaival, J.Lo pedig a barátnőivel töltött el egy kellemes estét. És az is igaz, hogy Jennifer Lopez nemrég külön érkezett egy film bemutatójára, ezalatt Marc egy New York-i klubban volt a barátaival. Viszont a jegygyűrűt mindketten viselték, és néhány nap múlva kéz a kézben látták őket egy étteremben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top