Sztárok

2008 sztárbabái

Egymás után érkeztek idén a sztárbébik. Tévések, színésznők, énekesnők hozták világra gyermekeiket, és élték át az anyaság első időszakát. Jakupcsek Gabriella, Schell Judit, Till Attila vagy éppen Stohl András boldogsága lett teljesebb egy-egy babával.

Erdélyi Mónika és Mukli Gyula kislánya, Olívia három kiló hatvanöt dekával és ötvenhét centisen, császármetszéssel jött a világra. Az RTL Klub műsorvezetője nem misztifikálta túl a szülést, hiszen már van egy lánya. Hamar visszatért a munkába, a stúdió egyik sarkában kialakítottak egy babaszobát, ahol a forgatási szünetekben szoptatta a csecsemőt. Édesanyja is sokban segítette a kismamát, és a nagyobbik lány, Viki is örömmel foglalkozik a testvérével. Mónika a könyvében is beszámol a várandósság időszakáról és a baba első hónapjairól.

Schell Judit januárban adott életet második kisfiának. Boldizsárról csupa szépet mesélt az édesanyja, nem volt nyűgös kisbaba. Párja, Schmied Zoltán, és nagyobbik fia, Lackó izgatottan várták a kis jövevényt, és igyekeztek levenni a kismama válláról némi terhet. A színésznő hamar visszatért az Életképek című sorozatba, melyben szintén anyává vált, ám a képernyőn nem a saját gyermekével szerepel.

 

Márciusban érkezett meg Szabó Eszter és Kontor Tamás második bébije, aki az Armand nevet kapta. A megapár két kisfia Gyulán nevelkedik, ahol a zenész szülők éppen egy új albumon dolgoznak. Az énekesnőnek esze ágában sincs felköltözni Budapestre, és Tamás is megszerette a vidéki életet. Eszter bevallása szerint a kicsik édesek, nincs velük semmi probléma, és izgatottan várják már a karácsonyt.

 

Augusztus végén, császármetszéssel szült Görög Zita. A modell-műsorvezető második gyermeke, a kis Lotti és másfél éves Milán remekül kijönnek egymással. Zita nagyon vágyott arra, hogy a kisfiú mellé egy lány is szülessen, és nem is kellett erre sokat várniuk. Az anyaság megváltoztatta a szépséget, és a karriert a család mögé utasította.

 

Stohl András harmadszor is kislányt kapott. A szeptember végén született Franciska érkezése hatalmas boldogsággal töltötte el a színész szívét, és két nagyobb lánya is örült a testvérnek. András tánclépéseket gyakorolva pelenkázta a bébit, hiszen a Szombat esti láz is hatalmas izgalommal töltötte el. A siker nem is maradt el, Franciska pedig néhány év múlva majd megérti, hogy miért ugrabugrált a papa cumisüveggel a kezében.

 

Gombos Edina az első babáját hozta világra októberben. Miranda négy kilóval született, és a szülők hosszasan készülődtek az érkezésére. Átalakították az otthonukat, hogy a baba a lehető legkényelmesebben élhessen. A műsorvezető azt tervezi, hogy a keresztelőt Kubában, férje szülővárosában tartják, hogy a kinti nagyszülők is örülhessenek az unokának.

 

November végén érkezett meg Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza. A műsorvezető fiai már huszonévesek, és sokan féltették Gabit a kései (negyvenöt évesen fogant meg újra) szülésért. Nem kellett a váradósság utolsó heteit fekve töltenie, és szerencsére minden komplikáció nélkül zajlott, egészséges gyermek született. Az első napokat a baba és a mama is átaludta. Gabi tavaszra tervezi a visszatérését, ám az, hogy melyik csatornán kap műsort, egyelőre titok.

 

Till Attila két kisfia mellé érkezett a harmadik. Félix Sámuel három és fél kilót nyomott a születéskor, és azóta is szépen gyarapodik a súlya. Tilla személyesen is jelen volt a szülőszobában, és maga vágta el a köldökzsinórt. A Megasztár műsorvezetője igazi apuka, minden szabadidejét a fiaival tölti. Biciklizni, kirándulni viszi őket, és egészen korán megszerettette velük a művészeteket is.

Hujber Ferenc október végén vált édesapává. A sorozatsztár pelenkázik, fürdet, és felkel éjszaka, ha erre van szükség, emellett pedig főz is, de korábban is örömmel fordult meg a konyhában. A nagy titokban született Noel első karácsonya igazán békésen telik majd, és a papának is van oka bőven az örömre, hiszen a Valami Amerika második része nagy sikerrel fut a mozikban.

 

A híradós, Kumin Viktória is idén tarthatta karjaiban először a gyermekét. Berta augusztus 20-án érkezett, és azóta már az RTL Klub szerkesztői is megcsodálhatták a szép kisbabát. Rövid időre Kaszás Géza is cumisüvegre cserélte a fakanalat, hiszen ő is nyáron örülhetett egy újszülöttnek, akárcsak Ábel Anita. A Szomszédok egykori Julcsija az Anna Luca nevet adta első kislányának. Szinetár Dóra másodszor vált anyává, a rekordot azonban Gerendás Péter tartja, akinek idén már a kilencedik gyermeke született meg.

A világsztárok közül is többen vállaltak idén kisbabát. A legnagyobb szenzációt Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei okozták, akikre heteken át vadásztak a fotósok. 2008-ban szült többek között Minnie Driver, Gwen Stefani, Nicole Kidman, Ashlee Simpson, Gillian Anderson, Christina Aguilera.

Hollywood szívtiprói is pelenkázási versenybe kezdhetnének, hiszen Matt Damon, Mark Wahlberg, Mark Owen, David Coulthard, Ethan Hawke és Matthew McConaughey is kispapa lett, sőt Ricky Martin családja is bővült, bár ő örökbe fogadott egy ikerpárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top