Sztárok

Újra Szex és New York?

Nagy a titkolózás, de Sarah Jessica Parker elszólta magát: újra kamerák elé állhat a sikersorozat négy főszereplője.

Már senki nem lepődik meg azon, ha azt hallja, valamelyik sikerfilmnek elkészül a folytatása, majd a harmadik, negyedik, és ki tudja, hányadik is. Éppen ezért nem érte teljesen váratlanul a Szex és New York négy főszereplőjének életét megkülönböztetett figyelemmel kísérő nézőket a hír: jövőre állítólag elkészül a mozifilm második része. Miért pont erről a sikertörténetről ne húznának le több bőrt az alkotók?

Az újabb mozi tervével kapcsolatban a Carrie-t játszó Sarah Jessica Parker szólta el magát újságírók előtt. Egyesek már azt is tudni vélik, hogy a forgatókönyvíró-rendező, Michael Patrick King az első film végén elvarratlan szálakon fűzi tovább a történetet. Még az sem riasztotta el a folytatástól, hogy nyáron a kritikusok nem fogadták túl nagy lelkesedéssel a mozifilmet. Igaz, a nézőknek egészen más a véleményük, hiszen az első film eddig több mint négyszázmillió dollárt hozott a készítők konyhájára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top