Sztárok

Hererákja volt, de jövőre apa lesz

Lance Armstrong egyik legnagyobb sikere, hogy legyőzte a hererákot. Az élet újabb meglepetése, hogy a sportoló ismét apa lehet. Barátnője, Anna Hansen 2009 júniusára várja közös gyermeküket.

Armstrong negyedszerre lesz apa. A boldog anyuka nem Kate Hudson, ahogy nyáron még sokan remélték. Kettejük viharos kapcsolata 2008 júliusában ért véget. Lance kedvesének semmi köze a szórakoztatóiparhoz vagy a sporthoz.

A pár állítólag július óta találkozgat titokban. Egy jótékonysági rendezvényen ismerték meg egymást, ahol Anna egy közhasznú szervezetnek dolgozott, amely a rákot túlélő emberekről gondoskodik.

Lance Armstrong és kedvese boldogsága felér egy kisebb csodával, a férfinál ugyanis 1996-ban hererákot diagnosztizáltak. Első három gyermeke – akiknek volt felesége az anyjuk – mesterséges úton fogant meg, a negyediknél azonban nem volt szükség orvosi beavatkozásra.

A hír minden olyan férfinak erőt adhat, akik jelenleg a betegséggel küzdenek, és attól tartanak, hogy később nem lehet saját gyerekük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top