Sztárok

Mi történt 2008-ban a sztárvilágban?

Örömök, fájdalmak, csókok és pofonok jellemezték idén is a hazai sztárvilágot. Elárasztottak minket a valóságshow-szerű műsorok, és csak kapkodtuk a fejünket a csatornák között ingázó "sztárok" láttán.
Delhusa Gjon
Delhusa Gjon

Megtanultunk egy új szót, és már tudjuk, hogy vannak „celebek”, akiket vagy a konyhában látunk, amint ügyetlenül főznek, vagy éppen valamilyen egzotikus helyen fogdosnak kígyót, békát, és esznek rovarokat. Argentínában Benkő Dániel pucéran szaladgált az esőrdőben, Delhusa Gjon összebarátkozott Fekete Pákóval és egy papagájjal, Győzike pedig legszívesebben lemészárolt volna egy vörös kismalacot. Hargitai Bea Kolumbiában kereste a szerelmet, közben Bódi Gusztiék Afrikában tépték Fiala János idegszálait.

Negyedszer is avattunk megasztárt, pufogtunk Tóth Lüszi hamis hangjain, és sajnáltuk Bencsik Tamarát. Friderikusz Sándor „szakmailag” véleményezte az énekeseket, míg Eszenyi Enikő őrjítő ruhákban sokkolta a nézőket.

Sebestyén Balázs kinyitotta A széfet, Freire Szilvia szépségkirálynő lett, Udvaros Dorottya pedig táncparkettre lépett, de végül Katus Attila aratott győzelmet. Uri Geller jött, látott, és megjavította a nem működő karórákat, Szebeni István pedig ugyanarról a csatornáról repült nagy ívben. Albert Györgyi egykori kedvese könyvet írt, Pataki Attila pedig ajtót csapkodva elhagyta feleségét. Kiszel Tünde újabb elképesztő naptárt készített, de előtte még megdobált néhány tízforintossal egy szemtelen műsorvezetőt.

Alföldi Róbert bemutatta első mozifilmjét, átvette a Nemzeti Színház vezetését, és azonnal menesztett tucatnyi művészt. Feke Pál telt ház előtt koronáztatott meg az István, a király jubileumi előadásán, míg Pflum Orsi, előbb meghódítva az arab országokat, „engérien Shakira” lett, majd pár hónap múlva már az RTL Klub Reggelijében ébresztette az ország egy részét. A TV2-ről az M1-re költözött a Beugró, de Rudolf Péterék legalább tovább szórakoztatják az igényes műsorra vágyókat.

A könnyűzenei életbe új színt hozott Péterfy Bori és a fiatal Anti Fitness Club zenekar, de remek lemezzel tért vissza a Dés–Bereményi-szerzőpáros is, akiknek fantasztikus dalait Básti Juliék énekelték el. Csézy elvérzett az Eurovíziós Dalfesztiválon, Király Linda Amerikából küldött nekünk slágert, öccse, Viktor pedig itthon törte darabokra a kamasz lányok szívét, és lett az év hangja. Oláh Ibolya tavasszal főszerepet kapott a Casting minden című bűnrossz filmben, nyáron már Aidát énekelte kiválóan a musicalben, télen pedig busmanokkal bratyizott a tévében.

Elkészült a Valami Amerika második része, de szerették a nézők a 9 és fél randi című filmet is, és a Kaméleon is szép sikert hozott az alkotóknak.

Kelemen Annácska vérebe újra harapott, a szilikonozott szőkeség pedig még mindig nem kapta meg érte a büntetést. Szorcsik Viki búcsúszott a kórházas sorozatból, és fejest ugrott a televíziózás eddig talán leggusztustalanabb műsorába, a 10!-be. A TV2-n egyetlen adással sikerült elvéreznie az Irigy Mirigyeknek és Nacsáéknak, hiába próbáltak mulattatni az XXL-ben. Nagy Feró részegen elküldte melegebb éghajlatra Demcsák Zsuzsát, Náray Tamás pedig Medveczky Ilona díváskodását vette rossz néven. A revütáncos végül távozni készült az RTL Klubtól, és a konkurens csatornától vár újabb feladatokat.

Kelemen Annácska
Kelemen Annácska

Keleti Györgyiről meglepő videofelvétel került az internetre, de ő állította, hogy semmi sem az, aminek látszik. Anettka gyászolt, és lelket öntött a betegeskedő Terry Blackbe. A kis mesemondó, Utasi Árpi főszerepet kapott egy színházi darabban, de azóta már újra Csantavéren csutakolja a lovakat. Palcsó Tamás óriási mázlival úszott meg egy komoly autóbalesetet, de talán általa néhányan elgondolkodnak azon, hogy kell-e részegen vezetni. Geronazzo Mária bemutatta, hogy egy extra méretű száj is elég egy pornófilmhez, és ahhoz, hogy videón köszönthesse az új amerikai elnököt.

Leszállt a gólya Jakupcsek Gabriella, Szabó Eszter, Till Attila, Stohl András, Hujber Ferenc, Gombos Edina, Görög Zita, Schell Judit, Kumin Viktória, Szinetár Dóra, Ábel Anita, Konta Barbara, Palotás Petra, Kaszás Géza, Pindroch Csaba és Gerendás Péter kéményére is. Mindannyian gyermekáldásnak örülhettek.

Elbúcsúztunk olyan kedvenceinktől, mint Albert Györgyi, Jászai Joli néni, Selmeczi Roland, Kolonics György, Raksányi Gellért, Flipper Öcsi, Tunyogi Péter vagy Gyurkovics Tibor.

Flipper Öcsi
Flipper Öcsi

 
Gáspár Győző és Bea már az ötödik lakodalmát tartotta, de táncolhatott a saját esküvőjén Hajdú Péter, Kovács Katalin, Palotás Petra, illetve Geszti Péter is. Ördög Nóra hét év után állt oltár elé a párjával, de a gyönyörű műsorvezető házassága alig négy hónapig tartott, és az ünnepeket már új barátjával töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top