Sztárok

A színész beperelte a családját

A családi veszekedések, viszályok mindig kellemetlenek, de karácsony körül még inkább megnehezítik az ember életét. Richard Dreyfuss színész beperelte a saját apját és nagybátyját, mert állítólag 4 millió dollárral tartoznak neki.

A rokonok mindent tagadnak, így valószínűleg nem lesz békés megállapodás, és a bíróság előtt folytatódik majd az ügy. A 61 éves Dreyfuss még nyáron perelte be a rokonait, akik már több mint húsz éve tartoznak a pénzzel. Az édesapa és a nagybácsi annak idején egy irodaház megvásárlásához kért kölcsön a színésztől, aki természetesen segített nekik, de pénzét azóta sem látta viszont.

A helyzet eléggé elmérgesedhetett, mert Dreyfuss bekeményített, és már nemcsak a kölcsönadott 4 milliót követeli vissza. Úgy gondolja, az eltelt évtizedek miatt kamatot is kér, amivel az összeg jelentősen megnövekedett. Azt nem tudni, hogy a rokonoknak van-e pénzük rendezni a tartozást, és egyáltalán mi vezethetett a csúnya botrányhoz, amelyet nem lehetett családon belül elintézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top