Sztárok

Madonnának tartania kellett a száját

Madonna és Guy Ritchie a gyerekeik miatt együtt töltötték az ünnepeket, ami a két felnőttnek valószínűleg nem a békés együttlétről szólt. A rendező ugyanis szigorú szabályokat hozott, amelyeket exfeleségének be kellett tartania.

Madonna és Guy tavaly karácsonykor, még boldogan
Madonna és Guy tavaly karácsonykor,
még boldogan

Úgy tűnik, ezúttal Guy Ritchie volt az erősebb, ami a házasságuk alatt nem igazán volt jellemző. Az ünnepet a család Guy nagy-britanniai vidéki birtokát töltötte. A rendező kikötötte, hogy Madonnának vissza kell fognia magát. Például nem terrorizálhatta a személyzetet, ki kellett bírnia hiszti és dührohamok nélkül, és a válásukról sem ejthetett egyetlen szót sem.

Emellett a gyerekeket is hosszabb pórázra engedték, ugyanis Guy ragaszkodott hozzá, hogy a 12 éves Lourdes, a 8 éves Rocco és a 3 éves David hagyományos karácsonyi ételeket is fogyaszthasson a makrobiotikus étrend helyett. Hogy Madonna hogyan reagált a szabályokra, és miképp sikerült betartania azokat, arról nincs hír, viszont az énekesnő sem tagadta meg magát, és kidolgozta a gyerekek láthatási rendjét Guy számára. A 12 pontból álló lista csupa szigorú utasításból áll, amelyet ha betartanak, elég nehéz lesz, hogy apa és fiai felhőtlenük érezzék magukat a jövőben, amikor együtt vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top