Sztárok

Újra együtt a dzsungelcelebek!

Január 5-től új részekkel jelentkezik az RTL Klub népszerű gasztrorealityje, a Vacsoracsata. Az első héten a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjait láthatjuk.

Az új évben is összecsapnak a sztárok, hogy konyhaművészetben, tálalásban és szórakoztatásban eldöntsék, ki a hét legjobb vendéglátója. Az első héten a dzsungel hősei, Horváth Éva, Soma, Benkő Dániel, Bárdosi Sándor, Falusi Mariann és Győzike kötnek kötényt, hogy – a babot és a rizst kihagyva a menüből – valami ínycsiklandozóval kápráztassák el meghívottjaikat. Csak bízhatunk abban, hogy Győzike nem tálalja fel a vendégeinek Vili malacot, és talán Benkő is ruhában áll majd a tűzhely mellé.

A valóságshow első szériájának szereplői itthon is tartják a kapcsolatot, összejárnak, és örömmel gondolnak vissza a dzsungelben töltött napokra. Talán egyedül Dániel lóg ki a csapatból, aki nemrég könyvecskében elemezte celebtársait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top