Sztárok

Benkő Dániel hozta a formáját

Az idei Vacsoracsata első adásában Benkő Dániel nem hazudtolta meg önmagát. A vacsoraasztal mellett is rendre előtörtek belőle a nemkívánatos testi funkciók.

Dánielnek már a belépője is hangosra sikerült, a welcome koktél elfogyasztása közben majdnem csupaszra vetkőzött, aztán testét megállíthatatlanul hagyták el mindenféle gőzök és gázok. Evés közben pedig folyamatosan csámcsogott, vagy cuppogva szopogatta az ujjait.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első dzsungelkirálynője, Falusi Mariann csöppet sem zavartatta magát. Rendíthetetlen nyugalommal tűrte a mellette ülő Benkőtől eredő zajokat és esetleges szagokat. „Dániel a testi funkcióit ugyanúgy szabadon engedte, mint anno a dzsungelben. Nekem ez tetszik, mert Dániel nem hazudtolja meg önmagát.”

Az est háziasszonya, Horváth Éva csípős megjegyzéseket zsebelhetett be a lantművésztől. Először megállapította, hogy Éva szépségkirálynő létére úgy el van hízva, mint egy disznó. Egyedül a poénból feltálalt rizs ízlett neki, bár a bogarak szerinte hiányoztak belőle, az ízletes steakből viszont a kutyának sem adott volna.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Dániel eltökélt célja volt, hogy Győzikéből is előhozza a heves vért. „Sajnos, kellett egy kicsit odafinganom, odaböfögnöm, hogy előjöjjön belőle a »more«” – árulta el a titkot.

Bárdosi Sanyi egyáltalán nem lepődött meg Dániel viselkedésén, sőt! „Benkőtől én olyan sokat vártam, hogy ez már meg sem lepett” – mondta. Kíváncsian várjuk, a hét végére is ez lesz-e a véleménye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top