Sztárok

Újabb felbontott sztáreljegyzés

Nincs is rosszabb annál, mint karácsonykor szakítani, és magányosan, szerelmi bánat miatt szomorkodva tölteni az ünnepeket. Ez történt Jennifer Love Hewitt és kedvese, Ross McCall életében is.

A pár kicsit több mint egy éve jelentette be az eljegyzést, akkor már két éve voltak együtt. Most pedig véget ért a kapcsolatuk, amire egyelőre nincs indok. Ők nem nyilatkoznak, a hozzájuk közel állók pedig nem tudnak semmit, csak nagyon meglepődtek a szakítás miatt. Még a szóvivők sem nyilatkoztak egyik oldalról sem.

Az biztos, hogy kívülről nagyon boldognak tűnt a pár, és senkiben nem merült fel, hogy így végződik a kapcsolatuk. Az biztos, hogy most mindketten nagyon szomorúak, és félnek az új évtől, hogy vajon mit hoz a számukra. Jennifer Love Hewitt a Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplőjeként boldog házasságban él tűzoltó férjével, az életben azonban erre még várnia kell. Az biztos, hogy nincs elkésve, hiszen még csak 29 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top