Sztárok

Balázs álmos, de megcsinálja

Január első munkanapjain a hasát foghatta mindenki, aki a Danubius vadonatúj műsorára ébredt. Sebestyén Balázs és Vadon János az RTL Klubon már összeszokott párosa az ősrádiós Rákóczi Ferivel kiegészülve fergeteges hangulatot teremtett a stúdióban.

Balázs elárulta, volt olyan hallgatójuk, akinek le kellett szállnia a buszról, annyira nevetett. A sikertrió a remek rajt után minden reggel hattól tízig várja a hallgatókat. Az új évvel vadonatúj műsor indult a Danubiuson: a Csili helyét átvette a Pirítós, amelyet az első visszajelzések alapján egyáltalán nem kellett letuszkolni a hallgatók torkán, sőt: kifejezetten ízlett nekik az újfajta reggeli. A visszajelzések alapján a Rákóczi Feri–Sebestyén Balázs–Vadon János-trió nagyszerű startot vett. Ráadásul ők maguk is remekül érezték magukat a stúdióban.

– Álmosak vagyunk, de megcsináltuk – nevetett Balázs. – Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Telefonált olyan hallgató, akinek le kellett szállnia a buszról, annyira nevetett. Jövünk holnap is – mondta Balázs. – Mindannyiunkban volt egy kis drukk reggel, de elmúlt, a helyükön voltak az emberek, jól kijöttem a „fiatalokkal”, Balázzsal és Janival – mesélte Rákóczi Feri, aki gyakorlott a reggeli ébredésben és ébresztésben egyaránt. – A legfontosabb dolog, a hármunk közötti vibrálás abszolút rendben volt, szerintem azokat a hallgatókat is meggyőztük, akik kétkedve fogadták a Pirítóst!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top