Sztárok

Stohl folytatja!

Vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Tűzvonalban a Magyar Televízió képernyőjén. A díjnyertes krimisorozat folytatásában Bordás alezredes két, nukleáris anyagokkal, illetve emberi szervekkel kereskedő bűnbanda után nyomoz.

Visszatérnek a Mosoly őrs hősei január 9-étől az M1-re. A rend őrei újra szövevényes bűnügyekbe és pörgős akciókba csöppennek. A Tűzvonalban következő húsz részében Bordás már nemcsak a Mosoly őrsért felel, hanem a rendőrség Különleges Műveleti Csoportjának parancsnokává is kinevezik. „Két alvilági csoporttal veszik fel a harcot. A sztori először egy nukleáris hasadóanyaggal kereskedő bűnszervezet körül bonyolódik, majd egy nemzetközi szervkereskedő hálózatra csapnak le a zsaruk” – mondja Fonyódi Tibor, a Tűzvonalban forgatókönyvírója.

A Tűzvonalban a szakmát is lenyűgözte a detektívfilmek és tévéműsorok idei moszkvai versenyén. A Pók hálójában című epizód ugyanis a legjobb televíziós produkció díját kapta áprilisban, a DetectiveFEST – Törvény és társadalom elnevezésű nemzetközi fesztiválon. „Hitelesség és egy csipet humor – avat be a sorozat sikerének titkába Hábermann Jenő, a Tűzvonalban producere. – Az őrs, a figurák, a bűnügyek és az akciók is teljesen valósághűek. A rendezők, Soós Péter és Pajer Róbert munkáját szakértők segítik, hogy minden apró részlet a helyén legyen.”

A fordulatos történetben ismét kiváló színészek bukkannak fel. A törzsgárda, Bajomi Nagy György, Cserna Antal, Hábermann Lívia, Hollósi Frigyes, Jordán Tamás, Juhász Réka, Kéri Kitty, Schmied Zoltán, Stohl András, Varju Kálmán mellett például Pindroch Csaba, Barbinek Péter, Lux Ádám, Orosz Helga, Rázga Miklós és Ujlaki Dénes is szerepet kapott a harmadik évadban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top