Sztárok

Ördög Nóra albérletben várakozik

Nóra esélyt sem lát a békülésre, szerinte mindenképpen el kell válnia a férjétől. A műsorvezető máris talált magának új párt, de egyelőre albérletben él.

Ördög Nóra és Rubin Kristóf hét évig tartó kapcsolata menthetetlenül véget ért. A pár az RTL Klubban ismerkedett meg, mindketten alapító tagjai voltak a Mónika-show stábjának. Nóra Kristóf segédszerkesztőjeként kezdte, majd egyre feljebb lépkedett a ranglétrán. Ma már nem dolgoznak együtt, bár közös a munkahelyük.

A Szombat esti láz háziasszonya elárulta, hogy mindenképpen elválik férjétől, akivel mindössze négy hónapig tartott a házassága.

Nóra egyelőre szűkszavúan nyilatkozik az eseményekről, megpróbálja megóvni a magánéletét, bár ezzel csak további találgatásokra ad okot. Néhány hete még azt nyilatkozta egy női magazinnak, hogy boldog a házassága, de mint kiderült, akkor ez már közel sem fedte az valóságot. Már az esküvőjét sem akarta nyilvánosság előtt tartani, de lassan neki is szembesülnie kell a ténnyel: a sztárvilág nem csak a csillogásról és a szép ruhákról szól. Ha egy ember vállalja, hogy a reflektorok elé lép, akkor azzal is tisztában kell lennie, hogy nincs többé titka a közönség előtt.

 

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top