Sztárok

Pofon vágták a színésznőt

Egy akciófilm forgatásán néha megsérülnek a színészek. A romantikus vígjáték biztonságosabb terep, kivéve, ha csajok háborúznak.

A csajok háborúja forgatása során Kate Hudson kiütötte partnernőjét, Anne Hathawayt. Mivel mindketten menyasszonyt alakítanak a filmben (akik egy félreértés következtében véletlenül ugyanarra a helyre, ugyanarra a napra szervezik az esküvőjüket), Hudson jókora, köves gyűrűt viselt: a két bűbájos színésznő pontosan megkoreografált verekedése a forgatás hevében nem teljesen az előre begyakorolt mozdulatokkal zajlott, és Hathaway jókora maflást kapott. Ő hősiesen folytatta volna a jelenetet, a stáb vette a lapot, a kamera sem állt le, de Hudson sikított egy nagyot, a szája elé kapta a két kezét, és bocsánatot kért – így aztán ez a képsor természetesen nem kerülhetett bele a kész filmbe.

– Anne azt mondta, nem nagy ügy, kapott egy kis púderes rásegítést, és folytattuk a munkát – emlékszik vissza az esetre a tettes, Kate Hudson. – De a szünetben aztán láttam, hogy egy nagy zsák jéggel az arcán üldögél. Ha lesz második része a filmnek, megengedem, hogy visszaüssön!

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top