Sztárok

Angelina idén még két gyereket szeretne

A Jolie–Pitt családban szám szerint tökéletes az egyensúly, hiszen a szülők három vér szerinti és három örökbe fogadott gyermekkel büszkélkedhetnek. Mialatt Angelina nagy erőkkel tervezi a következő adoptálást, a saját kisbaba ügyét sem hanyagolja.

A színésznő nemsokára magához vehet egy kis árvát lánya, Zahara szülőhazájából, Etiópiából. Az etióp kormányhivatalnok még ebben a hónapban várja a szülőket. Állítólag már az örökbefogadási ügyintézés is a vége felé jár. Brad és Angelina már képeket is kaptak a kétéves kislányról, és ha minden jól megy, hamarosan a fővárosban alá is írhatják a papírokat, és pár nappal később magukkal vihetik a kicsit.

Közben Angelina és Brad újabb saját gyermeket terveznek. Nagyon szeretnék, ha ősszel ismét egy kicsivel gyarapodna a család. Ha ez igaz, akkor a színésznőnek a hetekben teherbe kell esnie. Úgy tűnik, tényleg beváltják az ígéretüket, és meg sem állnak egy focicsapatnyi gyerekig. Kérdés, hogy a csapatban az örökbe fogadott vagy a vér szerinti csemeték lesznek-e túlsúlyban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top