Sztárok

A színész letolta nadrágját – fotóval!

Egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia Robert Downey Jr. hátsóját, de nem a véletlennek köszönhette a kép megszületését. A színész ugyanis önszántából tolta le a nadrágját, amikor a fotós megkérdezte, hogy készíthetne-e egy képet róla.

Robert azt válaszolta, hogy „nézd, ezt fotózd le!”, majd megfordult, és felvillantotta a fenekét. A képek alapján a színész nem jár túl sokat szoláriumba, és az edzőtermeknek sem a leggyakoribb vendége. Valamiért mégis azt érezhette, hogy meg kell mutatnia a világnak ezt az oldalát is. Az biztos, hogy ha a Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes-film forgatási napjai hasonló szellemben zajlanak, akkor a stáb már átélhetett néhány vicces percet.

 
Az biztos, hogy Robert Downey Jr. gondoskodik a megfelelő hangulatról, és ha minden igaz, a korábbi zűrös életmódját is végleg feladta. Alkohol- és drogproblémáival is leszámolt, sőt a korábbi aktív szexuális életét is egyetlen nőre korlátozza. Méghozzá a feleségére, Susan Levin producerre, akinek a kedvéért még a monogámiát is bevállalta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top