Sztárok

Travolta szeretője miatt halt meg a fia?

A 16 éves fiú hirtelen halála minden embert megdöbbentett a sztárvilágban és azon kívül is. A család nem – vagy csak nagyon szűkszavúan – nyilatkozik, és ez természetesen találgatások és pletykák sokaságát szüli.

A fiúra Jeff Kathrein vigyázott, ő látta utoljára életben. Sokan az apa szemére vetik, hogy miért nem szakértőre, tanult ápolóra bízta a nyilvánvalóan beteg gyerek felügyeletét. Jeff Kathrein és Travolta kapcsolata gyakorlatilag nyílt titok, mióta néhány évvel ezelőtt bejárta a világot az a fotó, amelyen a két férfi meghitten szájon csókolja egymást.

Jett Travolta
Jett Travolta

 

A világ és a nyilvánosság előtt John Travolta a tökéletes mintaférj szerepében tetszeleg Kelly Preston oldalán, a való életben azonban más kalandokat is keres. Az is köztudott róla, hogy a szcientológia tanait vallja, tehát lehet, hogy ez a szerelmi háromszög belefér az életükbe. Arra azonban valószínűleg sosem derül fény, hogy egy édesapa hogyan bízhatta éveken át szakszerűtlen felügyeletre a fiát, akit gyakorlatilag nem lehetett magára hagyni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top