Sztárok

Zséda: Már tudok élni a vonzerőmmel

Mindenkinek, aki le van hangolódva, felírnék receptre egy órácska beszélgetést az énekesnővel, aki képes elhitetni az emberrel: az élet gyönyörű.

Mindig elfoglalt, most éppen egy színházi társalgóban ad nekem találkozót. Egy próba közepén tart, annak szünetében tud egy kis időt csenni a beszélgetésre.

– Visszatérsz a kezdetekhez, a színházhoz?

– Csak részben. Igaz, hogy régen stúdiós voltam az Arany János Színházban, majd az Új Színházban, most pedig a Művészetek Palotájában a Webber-est „Jézus Krisztus szupersztár”-blokkjában énekelem Mária Magdolna dalát. Ennek a felújító próbáján vagyunk. Igen, egy kicsit elkapott a nosztalgia, hisz egész más egy társulat egyik szereplőjeként színpadra vonulni, mint koncerten, amikor sok ember áll ugyan a háttérben, és segít nekem, de mégis egyedül vagyok a középpontban. Bevallom, a Webber-est főpróbáján úgy izgultam, mint az első alkalmakkor: remegett a lábam, és megilletődöttség fogott el, amelyen csak nehezen lettem úrrá.

– Mozgalmas időszakot tudsz magad mögött, bár nálad ez szinte mindig így van…

– December végén volt a születésnapom, és utána kellett számolnom, pontosan hány éves is vagyok. 2008-ban ugyanis annyi minden történt velem, mint máskor három év alatt. Koncerteztem Davosban, La Castellet-ben, és elkészült az új lemezem, a „Rouge”. Az év utolsó napjai is munkával teltek, Szentpéteri Csilla estjén vendégszerepeltem, felléptem Fábry Sándorral, és lemezbemutató koncertjeim voltak. Nem mondom, hogy nem fáradtam el, de ez kellemes érzés. Tudod, minden új lemez kockázat, sosem lehetünk biztosak abban, hogyan fogadja a közönség mindazt, amit megálmodtunk. Most boldog vagyok, hogy tetszik az embereknek az album, és telt házas koncerteket adunk. Ezért pedig megéri, ha kevesebbet alszom.

– De azért, ugye, jut elegendő időd a kisfiadra is? 

– Figyelek arra, hogy körülötte minden rendben legyen, az ő napirendjét ne zavarja meg semmi. Ebben segít nekem a férjem is, a szüleim is, és van egy barátnőm, akire állandóan számíthatok. Nimród boldog, kiegyensúlyozott kisgyerek, ha ez nem így lenne, akkor változtatnék az életemen, de azt gondolom, jó, ha úgy nő fel, hogy természetes neki: az anyukája dolgozik. 

– Olyan anya lettél, amilyennek még várandósan elképzelted magad?

– Természetesen vannak helyzetek, amelyeket még elképzelni sem lehet előre, de alapvetően igen. Úgy gondoltam, nem lesz nehéz, és így is lett. Próbáltam előrevetíteni, hogy menni fog, és úgy tudom majd irányítani a szakmai és a családi életünket, hogy senki sem látja kárát. Szerintem a várandósságom is azért volt könnyű, mert igyekeztem természetes állapotként kezelni. Vallom, hogy sok minden fejben dől el, el kell képzelni a jót, és megvalósul. Ahhoz, hogy anyaként és énekesnőként is boldoguljak, szükségem van a családom támogatására, és hálás vagyok nekik, hogy mellettem állnak.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Zene.lap.hu »
Zséda.lap.hu »
Magyarzene.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top