Sztárok

A tinisztárok új kedvence

Mark, Csifó Dorina és Lola is örömmel állt egy új kezdeményezés mellé, mely a tinédzserek felvilágosításáról szól.

A Legyél sikeres fiatal! című könyv hetek alatt lett népszerű a kamaszok körében, előkelő helyen áll az eladási listán, és az olvasottakról a kedvenceik is örömmel beszéltek.

– Tényleg nem könnyű tizenévesen kiigazodni ebben a felgyorsult világban, én ezért is örültem nagyon, amikor megtudtam, hogy készül egy „útikalauz”, melyből sok hasznos és tanulságos dolgot megtudhatunk – árulta el Mark. – Azért is szimpatikus nekem ez a könyv, mert egy korosztályombeli srác írta, aki pontosan tudja, hogy milyen problémákkal kell szembesülniük a mai fiataloknak.

Csifó Dorina, Lakatos Levente, Mark
Csifó Dorina, Lakatos Levente, Mark

 

– Ez a könyv nem arról szól, hogy mindenkinek a rivaldafényben kellene élnie, de a siker a hétköznapokban is nagyon fontos. Elérni könnyű, de utána nagyon kell vigyázni, hogyan hasznosítjuk – mondta Csifó Dorina. – Nekem nagyon tetszett Lakatos Levente könyve, és már ajánlottam a barátaimnak is.

Levente, a huszonkét éves szerző önerőből adta ki a kötetet, és szinte mindent teljesen egyedül csinált, hogy boltokba kerülhessen a nagy mű. Ifjú kora ellenére máris egy népszerű internetes bulvársite szerkesztője, de nagyon fontosnak tartja, hogy a korosztályához tartozó srácok ne vesszenek el a 21. század dzsungelében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top