Sztárok

Julia Roberts káromkodik, mint egy kocsis

Bizony, a sztároknak is vigyázniuk kell, hogy mikor eresztik ki magukból a feszültséget. A Micsoda nő! sztárja például mostantól kétszer is meggondolja, hogy mikor nyitja ki a száját.

 

Teljesen kiborult Julia Roberts, mert egy tévéműsor operatőre egész nap a nyomában volt. Az Oscar-díjas színésznő a gyerekeit fuvarozta, ezért különösen mérges lett, amiért a férfi szüntelenül követte.

Amikor Juliának végképp elege lett, kiugrott az autójából, és elküldte az édesanyjába az operatőrt. Annyira mérges volt, hogy nem fogadta el a megszeppent férfi bocsánatkérését sem, hanem ismét válogatott szitkokkal illette. A baj csak az, hogy mindez természetesen azonnal fölkerült az internetre, így mindenki gyönyörködhet Julia nem hétköznapi alakításában. A színésznőt legközelebb egy izgalmas thrillerben láthatjuk. A Kettős játékban ipari kémet alakít, aki partnerével arra szövetkezik, hogy átverik egymás főnökeit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top