Sztárok

Tom Cruise szégyelli a feleségét?

Egyre ritkábban jelenik meg Tom Cruise oldalán a felesége, Katie Holmes, de mint kiderült, ez a színész döntésének eredménye.

Tom és mamája, MaryLee Mapother
Tom és mamája, Mary Lee Mapother

A Golden Globe-díjkiosztón hiába keresték a fotósok az ifjú színésznőt, Tom az édesanyjával jelent meg a vörös szőnyegen. Egy amerikai tévéshow felvételére is a mamájával érkezett, és csak annyit mondott a kérdésre: Katie túlságosan elfoglalt.

A családhoz közel állók értesülései szerint a színésznő jelenleg újra egy tisztítókúrán vesz részt, mely a pár egyháza szerint fontos dolog. Katie arcát ennek következtében megint hatalmas pattanások csúfítják. A túlzásba vitt diétázás is nyomott hagyott az egykor csinos hölgyön, mostanra leginkább egy fogasra hasonlít.

Nem volt mindig zökkenőmentes Tom viszonya az édesanyjával. A sztár nehezen bocsátotta meg a mamájának, hogy gyermekkori diszlexiáját nem vették komolyan, és ezért később komoly problémái adódtak az olvasással. A mai napig képtelen helyesen írni, és a szerepeit is diktafonra mondatja az asszisztensével. A mama sem nézte jó szemmel, hogy fiacskája elhagyta a hivatalos családnevét (Mapother), mikor Hollywoodba költözött. A békülés Tom és Nicole Kidman adoptált gyermekeinek köszönhető, akiket a nagyi annyira megszeretett, hogy félretett minden sértettséget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top