Sztárok

Zséda Udvaros Dorottyáék ellen küzd

Nyilvánosságra hozták az idei Fonogram díj jelöltjeinek névsorát. Kategóriánként öt-öt esélyesnek lesz oka izgalomra, hiszen az eklektikus névsorból nehéz lesz választania a zsűrinek.

Február 11-én este osztják ki a „magyar Grammy-díjakat”, és a gálát az M1 is élőben közvetíti. Tizenhét kategóriában hirdettek versenyt, és az eseményen tiszteletét teszi a szakma színe-java.

Egymás ellen lép „szorítóba” Zséda, a Nox, Deák Bill Gyula, Rúzsa Magdi, illetve az Udvaros–Básti–Cserhalmi–Kulka-kvartett. Jelölt Palya Bea, Szalóki Ági, Kovácsovics Fruzsina, Eszenyi Enikő, Kozma Orsi és a Belmondo zenekar is.

Básti Juli, Cserhalmi György, Udvaros Dorottya és Kulka János

Básti Juli, Cserhalmi György, Udvaros Dorottya és Kulka János

Két kategóriában jelölték az Anti Fitness Club zenekart, illetve Udvaros Dorottyáékat is, akik az év klasszikus pop-rock albuma mellett az év könnyűzenei DVD-je címre is esélyesek.

A külföldi produkciók között Madonna, Beyoncé, Britney Spears, Katy Perry, Pink, Anastacia és Mariah Carey albuma is a legjobbak közé került.

A gálán több fellépő is szórakoztatja a közönséget, például Keresztes Ildikó, Feke Pál, az Anti Fitness Club, a KFT, Zséda vagy a Vad Fruttik.

Fotó: Almási J.Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top