Sztárok

Budapestre jön Madonna?

Hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy Madonna Magyarországon is fellép, de ezúttal a hivatalos honlapján is szerepel hazánk az esetleges koncerthelyszínek között.

Tavaly ősszel ezrek vándoroltak Bécsig, hogy megnézzék a pop királynőjének legújabb műsorát. A show megosztotta a közönséget: volt, aki végigtombolta a kétórás műsort, míg a tömeg fele unottan ácsorgott a színpad előtt. Idén nyáron újra útra kel a nagyasszony, és több európai városban is fellép. Konkrét dátumokat kötöttek már le Milánóban, Madridban, Barcelonában, Hamburgban, Oslóban, Helsinkiben, Prágában, Varsóban, Münchenben és Ljubljanában. A honlap szerint az énekesnő Magyarországon is fellép, de pontos dátum egyelőre nincs.

Tavaly is folytak már tárgyalások a szervezők és Budapest között, de nem sikerült megegyezniük az árban. Madonna itthoni lemezkiadójában sem tudtak további információkkal szolgálni az esetleges fellépésről. A sztár legutóbbi albumáról, a Hard Candyről nem terveznek több kislemezt kiadni, új stúdióalbum pedig leghamarabb 2010-re várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top