Sztárok

Clooney visszatér a Vészhelyzetbe

Néhány év kihagyás után visszahúzta a szíve George Clooneyt a Vészhelyzet című sorozatba. A színész ennek a szappanoperának köszönheti a hírnevét, ezért kötelességének érezte, hogy újra magára öltse a fehér köpenyt.

Ross doki újra ripityomra törheti a női betegek és az ápolónők szívét, hiszen hamarosan újra megjelenik a baleseti kórházban. George Clooney már javában forgat a stábbal, és a hírek szerint két epizódban tűnik majd fel a képernyőn, melyek egyben a sorozat utolsó részei is lesznek.

 

A sztár az elmúlt években számtalan mozifilmben szerepelt, rendezett, sőt Oscar-díjra is jelölték, de a mai napig örömmel emlékszik vissza azokra az időkre, amikor még a Vészhelyzetben játszott.  Természetesen a mozi világát sem hagyja ott, máris három filmen dolgozik egyszerre. A Fantasztikus Mr. Fox című filmben újra Cate Blanchett oldalán domborít majd, míg a Men Who Stare at Goats című vígjátékban Ewan McGregorral együtt igyekszik hatni a rekeszizmokra. A harmadik produkciót is még idén bemutatják az amerikai mozikban, ennek címe Up in the Air lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top