Sztárok

Féltékenysége miatt dobták Caramelt

Mindössze fél évig babusgathatta szépséges kedvesét a Megasztár második győztese, Molnár Ferenc Caramel, majd a lány megelégelte a féltékenységi rohamokat, és lapátra tette az énekest.

Fél év után kiadta Caramel útját Schneider Lilla, aki dobogós lett a Miss Balaton szépségversenyen. Szerinte az énekes túlzásba vitte a féltékenykedést, és ő ezt nem bírta elviselni. Caramel egyelőre nem kommentálta a történteket, de jól értesültek tudni vélik, hogy Lilla visszatért a korábbi párjához. Hogy még teljesebb legyen a megasztáros boldogtalansága, összeszedett valamilyen vírust is, amely ledöntötte a lábáról.

Caramel  a tehetségkutatóba még úgy jelentkezett, hogy párkapcsolatban élt, majd ott összemelegedett Bartók Eszterrel. Kettejük kapcsolata sem állta ki az idők próbáját, és elváltak útjaik. Lillával eleinte tagadták a románcot, majd az énekes úgy érezte, ezzel a lánnyal komoly tervei is lehetnek, ezért bevallotta, hogy szerelmes. Túlságosan is az volt, a féltékenység hamar tönkretette a boldogságukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top