Sztárok

Hugh Jackman jelmezben szexel

Hugh Jackman szerepeivel sok nőt elvarázsol. Kevesen sejtik, hogy saját szerelmi életében is gyakran veti be az általa játszott különböző karaktereket.

Hugh Jackman és felesége
Hugh Jackman és felesége

Kevés olyan nő van, aki nem randizna az Ausztrália című film Droverével vagy az X-Men Farkasával, attól függetlenül, hogy ezek fiktív karakterek. Az őket megtestesítő ausztrál színész nemrég elárulta, hogy feleségét, Deborra-Lee Furnesst is számtalanszor elcsábította már szerepjátékokkal. Ezzel is további lendületet adtak szerelmi életüknek.

A sztár sokszor nem öltözik át a forgatás után, hanem az aktuális karakter kosztümjében maradva megy haza a családjához. Ez a fajta játék 1995-ben kezdődött, amikor Jackman egy széttetovált foglyot játszott egy ausztrál tévésorozatban.

– Amikor hazamentem az első forgatási napról, Debbie csillogó szemmel arra kért, hogy aznap este ne mossam le a tetoválásokat – mesélte a sztár félreérthetetlen mosollyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top