nlc.hu
Sztárok
Báliruhában szülhet Sarka Kata

Báliruhában szülhet Sarka Kata

Sarka Kata hűséges feleségként mindenképp el akarja kísérni férjurát egy bálba. Katát még az sem tartja vissza, hogy bármelyik pillanatban megszülhet, és lehet, hogy a bálról kell a kórházba sietniük.

Sarka Kata bármelyik nap megszülheti Hajdú Péterrel közös gyermekét. A kismama azonban nem szeretné kihagyni az év egyik legnagyobb celebeseményét, a szombati Story-gálát. A Bors Online-on megjelent hír szerint a kismamának már az estélyi ruhája is elkészült. A fekete selyemszaténból készült, mell alatt húzott, térdig érő, hátul nyitott ruhakölteményt Benes Anita álmodta meg. A leírásból el tudjuk képzelni, mekkora feltűnést kelt majd a mindenórás kismama a forgatagban.

Bár Kata megbeszélte a pocakjában lakó csöppséggel, hogy várjon még egy hetet, mindenre fel fognak készülni. – A kelengyét is visszük magunkkal, hiszen tényleg bármikor bármi történhet. Pénteken voltunk az orvosnál, a baba akkor majdnem három kilót nyomott. Nagyon várjuk már, hogy végre megpillanthassuk a kislányunkat. Peti már azt is eldöntötte, hogy mindenképpen ott lesz a szülésnél, és fogja a kezem – mondta Kata a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top