Sztárok

Csontsoványra fogyott Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones, az egyik legnőiesebb hollywoodi színésznő az utóbbi időben vészesen fogyni kezdett. Egyesek evési zavarokra, mások új diétamániára gyanakszanak.

Catherine Zeta-Jones hiába öltözik bő ruhákba, a miniruhák láttatni engedik pipaszár lábait. A színésznő formás combjai és izmos vádlija mind a múlté. Lába úgy néz ki, mint egy bakfis virgácsai hatalmas térdkalácsokkal. Zeta-Jones természetesen tagadja a vádakat, hiszen az éhezőkúrák és erőszakos diéták ellenzőjének tartja magát.

– Hogyan is lehetne evészavarom? Ez őrültség! Elrettentőnek tartom a csontsovány nők divatját. Ráadásul az Egyesült Államokban egyenesen versenyeznek egymással a frissen szült nők, hogy ki nyeri vissza hamarabb a szülés előtti alakját. Senki nem szeretne ilyen nyomás alatt élni – mondta.

Bár a színésznő nem áll ilyen nyomás alatt, azért a fiatalabb kollégáktól ő is tarthat. Catherine legutóbbi súlyvesztése ugyanis olyan nagy mértékű, hogy ha akarja, akkor sem tudja elkerülni a rosszindulatú spekulációkat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top